Zondag 31 oktober 2021 15:00 uur:

 

Sorry We Missed You

 
 

SORRY WE MISSED YOU is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

 

Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

 

SORRY WE MISSED YOU is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama THE WIND THAT SHAKES THE BARLEY en in 2016 voor het door publiek omarmde I, DANIEL BLAKE.

 

SORRY WE MISSED YOU werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

 

Regie: Ken Loach

Speelduur: 100 minuten

Acteurs: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor e.a.

Jaar: 2019

 

Toegang: € 10,00 (incl. koffie / thee)

De Filmfabriek (in de Melkfabriek), Peizerweg 2, 9496 PC Bunne

 

 
 

 

 

 

FILM: Sorry We Missed You

 

Zondag 31 oktober 2021

aanvang 15:00 uur

Entree: € 10,- incl. koffie/thee

 

 

Reserveren

Reserveringen uitsluitend via het reserveringsformulier.

 

       
                 
 

DE FILMFABRIEK is gevestigd in
"De Melkfabriek"
Peizerweg 2, 9496 PC Bunne.

 

Corona maatregel

U dient over een geldig corona-toegangsbewijs te beschikken, d.w.z. een geldige QR-code, een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs van herstel.