Zondag 1 mei 2022 15:00 uur:

 

The Biggest little Farm

 
 

Voor zondag 1 mei heeft de Culturele Raad Eelde de film The Biggest Little Farm geprogrammeerd.

Het is een prachtig gefilmde documentaire van cameraman John Chester en zijn vrouw Molly, die samen een stuk grond aanschaffen buiten de stad. Ze gaan een duurzame boerderij beginnen waar ze hun eigen producten kunnen verbouwen. Het dorre land wordt volgens een ingenieus systeem gecultiveerd en met de komst van varkens, eenden en kippen wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen en John legde hun strubbelingen vast op camera. Zeven jaar lang heeft hij gefilmd hoe hun Apricot Lane Farms telkens weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. In de film voert positiviteit de boventoon en wordt voor iedere tegenslag weer een vindingrijke, natuurlijke, oplossing bedacht.

Ze ontdekken ook dat de kracht van de natuur de remedie kan zijn bij het bestrijden van diverse plagen, waardoor pesticides overbodig zijn. Het resultaat is een uiterst inspirerende, ontroerende en grappige reflectie op landbouw, natuur en het welzijn van de gehele planeet. De film helpt een beetje onze natuur beter te doen begrijpen.

 

Regisseur: John Chester

Speelduur: 92 minuten

 

Datum: zondag 1 mei, 15:00 uur

Locatie: De Melkfabriek, Peizerweg 2, Bunne

Toegang: € 10,00 / Uitsluitend reserveren via de knop RESERVEREN

 

 
 

 

 
       
                 
 

DE FILMFABRIEK is gevestigd in "De Melkfabriek"
Peizerweg 2, 9496 PC Bunne.

 

FILM: The Biggest little Farm

Zondag 1 mei 2022

aanvang 15:00 uur

Entree: € 10,- incl. koffie/thee

             

RESERVERINGEN

Reserveringen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst. Pas als het verschuldigde bedrag op de rekening van Stichting Culturele Raad Eelde staat is uw reservering definitief. U ontvangt hiervan geen bevestiging.